Dæk og fælge

Dækkene sikrer din bils vejkontakt

Et dæk er et teknologisk vidunder, som konstant udvikles til at yde endnu bedre vejgreb under almindelige og ekstreme forhold samtidig med, at det sikrer bedre økonomi og lavere rullestøj.

Det kan være sin sag at vælge de rigtige dæk til din bil. Derfor bør du også vælge dæk efter dit kørselsbehov og kørselsmønster. Der er f.eks. stor forskel på at køre korte daglige ture på landevejen og pendle på motorvejen, og så er der stor forskel på billige dæk og kvalitetsdæk.

Hjulemanden  er  eksperter i at hjælpe dig med at finde ud af, hvilke dæk, der dækker dine behov, til den bedste pris. Vi ved alt om vejgreb, rullemodstand, hastighed, belastning og dækstøj. Du kan måske klare dig med helårsdæk , hvis du kun kører lidt, men vi anbefaler vinterdæk & sommerdæk  hvis du kører året rundt.

Dækmærker

Hos Hjulemanden  sælger vi alle de  kendte dækmærker Michelin , Continental , Goodyear ,Bridgestone ,  Kleber , Dunlop , Uniroyal  kan du  ikke lige kunne finde et specielt mærke eller mønster her på siden, er du altid velkommen til at kontakte os

Husk at tjekke  dit dæktryk

Dæktrykket bør tjekkes hver 14. dag. Det rigtige dæktryk sikrer, at dækkene holder længere og, at du kan køre flere kilometer pr. liter brændstof, uanset kørestil. Er dæktrykket 20 % under det anbefalede, vil dækkene blive slidt ca. 10 % hurtigere og brændstofforbruget stige tilsvarende

Alufælge fra: