Batteri

Bilbatteri – Levetid og vintervejr

Om vinteren slider du mere på dit bilbatteri, fordi du er rundhåndet med eksempelvis sædevarmen og brugen af dine tågelygter. Det kan være hård kost for et svagt bilbatteri – levetiden forringes betydeligt. Der er intet værre end et batteri der er løbet tør på en vintermorgen – lad os dobbelttjekke dit batteris levetid, så du er på forkant med situationen.

Hos Hjulemanden /  Euromaster Partner har vi kvalitetsbatterier fra VARTA, der passer til alle biltyper. Du kan købe det løst hos os eller vi kan skifte det for dig.

Varta

Uanset om det er en klassisk model eller den seneste coupé-version, så er der altid et passende VARTA Dynamic batteri til at klare strømforsyningen. Vartas styrke ligger i, at de arbejder tæt sammen med bilproducenterne, der sætter deres lid til deres innovative færdigheder og evne til at udvikle de bedste batterier til de mest avancerede nye biler i verden.

Varta Blue Dynamic er et af de mest solgte på markedet, fordi det, udover at have en billig pris og er pålidelig og yder en god effekt, når din bil skal startes.

Kontakt os i dag for pris og tid til skift af batteri

Kontakt os